Uitzonderlijk gesloten op 29 & 30 april.

Uitzonderlijk gesloten op 29 & 30 april.

Hoe het begon

Net geen 18jaar en wegens de economische crisis toen heersend in Italie, heeft Adolfo Palermo zijn laatste centen samengeraapt en nam de trein richting Frankrijk. Hij werd er ontvangen bij familie en zocht naar werk. Hij kon als jonge snaak in een Citroen-garage in het noorden van Frankrijk beginnen.

Ondertussen leerde hij zijn vrouw kennen Godelieve Vansteelant en zij gingen wonen in de omgeving van zijn toenmalig werk. De aanpassing naar Frankrijk viel te zwaar en ze keerden terug naar de geboortestreek van Lieve : Lichtervelde.

Ze werden trotse ouders van 2 kinderen : Lorenzo en Pina.
Na een periode gewerkt te hebben in een Citroen garage te Roeselare (Vanhaecke), begon het toch te kriebelen om een eigen zaak te beginnen en in het jaar 1980 kon hij dit realiseren.  Door het kennen van een bloeiende zaak en het harde werken , kon hij in het jaar 1990 de nieuwe showroom inhuldigen.

Datzelfde jaar trad ook ikzelf, Lorenzo, in de zaak. Aan de hand van de technische kennis van mijn vader, leerde ik de details kennen van Citroen en kon zo helpen de zaak verder uit te bouwen.
In 2001 gaf mijn vader de fakkel over en ben ik verder gegaan met de hulp van mijn vrouw Valerie. Met trots hebben wij nu al 2 flinke zonen : Luca en Matteo, die ook gebeten zijn door een virus op 4 wielen!

Na 30 jaar bestaan van de garage te Dadizele, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Door de klantengroei kreeg ik te kampen met een tekort aan parkeergelegenheid en kon er niet meer efficiënt gewerkt worden. 
Na lang zoeken heb ik mijn oog laten vallen op een bestaand pand op ongeveer 2 kilometer van de locatie te Dadizele. Er werden verbouwingen uitgevoerd om er een mooie, aangename sfeer te creëren. 

Op 3 januari 2012 werd de nieuwe zaak geopend.

1 juli 2019 : Garage Palermo gaat verder. Na 40jaar samenwerking met Citroën hebben wij besloten om onze horizon te verruimen. Wij hebben de ambitie om nog steeds onze service aan te bieden zoals voorheen maar wij beperken ons niet meer tot slechts 1 merk. Peugeot, Opel, Ford, Audi, Renault, BMW, Mercedes, Kia, … zijn ons vandaag allemaal niet vreemd meer. Wij hebben geïnvesteerd in de aankoop van (diagnose)materiaal om de andere merken in ons atelier te verwelkomen. De keuze werd gemaakt dankzij ons trouw cliënteel. Wij wensen nog steeds de familieonderneming te blijven en u als klant persoonlijk te blijven begroeten. 

Lorenzo, Valerie, Guillaume en Vincent, wij helpen u graag !

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×